Nieuwe Fietsen

Ook voor nieuwe fietsen kunt u bij ons terecht

image

Nieuwe fietsen

Ook voor nieuwe fietsen kunt u bij ons terecht. Graag komen we bij u langs voor een deskundig en geheel vrijblijvend advies. U kunt bellen voor een afspraak waarin u uw wensen kenbaar maakt. (Inruil mogelijk)

Alle merken
Alle merken kunnen door De Mobiele Fietsspecialist geleverd worden. Bel gerust voor informatie en vragen over het merk van uw keuze.

Service
Uw nieuwe fiets wordt zeer deskundig afgemonteerd. De gehele fiets wordt nagelopen en afgesteld voor aflevering. Natuurlijk gratis thuis bezorgd. In overleg wordt een servicebeurt gepland.

Prijzen
Prijzen zijn onder voorbehoud van externe veranderingen zoals prijsveranderingen van toeleveranciers en materiaalkosten.

Bel ons gerust voor de actuele prijzen en prijsontwikkelingen.

Klik hier om ons aanbod nieuwe fietsen te bekijken
image

En meer!

Elektrische fietsen
Voor zowel deskundig advies bij evt. aanschaf alsmede het onderhoud van elektrische fietsen.

Verzekering
U kunt tevens uw nieuwe aangeschafte fiets bij ons verzekeren. Wij werken met ENRA-fietsverzekeringen.

Nationale Fietsprojecten (NFP)
U kunt ook bij ons een fiets aanschaffen via de Nationale Fiets Projecten. Klik hier voor de site van de NFP voor meer informatie.

Nationale Fietsbon
Alles wat met de fiets te maken heeft is te koop met de Nationale Fietsbon. Met de Nationale Fietsbon kunt u het onderhoud of reparatie van uw fiets betalen, maar u kunt er ook fietsaccessoires mee kopen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een extra slot, een reparatieset of een kinderzitje. Met de Nationale Fietsbon kunt u dus alle kanten op!

Neem contact op