Over Ons

Welkom bij De Mobiele Fietsspecialist Geert.

image

De Mobiele Fietsspecialist Geert

De Mobiele Fietsspecialist is Geert met al meer dan 30 jaar ervaring als fietsenmaker.

Werkend in mijn gele bus rijd ik vanaf Someren rond in een straal van 15 km om (elektrische) fietsen en alles wat met fietsen te maken heeft alsook rollators, scootmobielen en rolstoelen op locatie te repareren en onderhouden. Voor het plakken van een band tot een complete servicebeurt van een (elektrische) fiets, kunt u bij mij terecht.

Ik werk met scherpe tarieven in vergelijking met die van een reguliere fietsenmaker. De meest gangbare onderdelen/accessoires zijn in de mobiele werkplaats voorradig dus ook voor de aanschaf van onderdelen en/of accessoires kunt u contact opnemen. Reparatie op uw werk, school, de camping, onderweg en/of 's avonds is na het maken van een afspraak mogelijk.

Lees verder
image

Werkplaats en showroom

Doordat deze mobiele service goed werkt en ik mijn uren als zelfstandig ondernemer heb uitgebreid is de bus alleen niet meer voldoende.

Vanaf maart 2018 heb ik dan ook een professionele werkplaats en showroom aan de Cipres 13c in Someren. Natuurlijk blijf ik de mobiele service hanteren. Maar vanaf nu bent u ook van harte welkom om uw fiets te brengen voor reparatie. In de showroom staat een ruim aanbod in gebruikte fietsen. Een aantal staat tevens op de website.

Wilt u kennis met mij maken of mijn nieuwe werkplek bezichtigen, bel gerust of kom langs aan de Cipres 13C te Someren. Geef even een seintje wanneer u wilt komen want misschien ben ik onderweg.

U bent van harte welkom. Dus kom langs, bel, app, mail of vul het contactformulier in dan zie ik u graag!

Groeten en hopelijk tot ziens, Geert

Neem contact op